LAJMI I FUNDIT:

Ndërtimet pa leje në Prishtinë, publikohet Udhëzuesi për qytetarët se si t’i legalizojnë ato

Ndërtimet pa leje në Prishtinë, publikohet Udhëzuesi për qytetarët se si t’i legalizojnë ato
Foto: Ilustrim
Reklama

Komuna e Prishtinës njofton se ka publikuar Udhëzuesin për legalizim të ndërtimeve pa leje.

Sipas njoftimit, ky udhëzues do të ndihmojë qytetarët rreth procesit për legalizimin e ndërtimeve.


“Ju njoftojmë se kryeqyteti ka përgatitur Udhëzuesin mbi Procesin e Legalizimit të Ndërtimeve, i cili do të ju ndihmojë me informata konkrete rreth procesit dhe hapave që duhet të ndërmerrni për legalizimin e ndërtimeve”, thekson Komuna e Prishtinës.

Po ashtu, thuhet se nëse qytetarët nuk aplikojnë për legalizim të ndërtimeve, atëherë atë përfshihen në listën e rrënimit.

“Komuna mund të bëjë rrënimin e ndërtimit pa asnjë kompensim”, përfundon njoftimi. /Telegrafi/