Dashuria e vërtetë është e vështirë për t’u gjetur. Por, posa të gjendet, jeta vetvetiu bëhet më e lehtë – të paktën kështu shpresojmë.

Reklama

Dashuria mund t’ju bëjë të ndiheni sikurse jeni duke lundruar mbi re ose mund t’ju mbajë zgjuar tërë natën duke e menduar vetëm një gjë: a është apo jo partneri i duhur.

Telegrafi më poshtë i sjell disa shenja për të cilat psikologët thonë se tregojnë a e keni gjetur partnerin e duhur apo jo.

Ia lexoni mendjen njëri-tjetrit

Hulumtimet psikologjike faktikisht tregojnë se dashuria mund t’jua ndihmojë sistemin nervor të ‘sinkronizohet’ me atë të partnerit.

Reklama

Pasi të keni shpenzuar mjaftueshëm kohë së bashku, ju do të filloni t’i kuptoni ndjenjat e tyre, mendimet dhe reagimet.

Reklama

Kjo lidhje është më e rëndësishme sesa ta njihni dikë mirë.

I keni të njëjtat plane për të ardhmen

Posa ta gjeni dashurinë e jetës, është koha të mendoni si çift.

Me siguri se dëshironi që ta keni prezent edhe në të ardhmen, prandaj filloni ta ëndërroni atë së bashku.

Jeni e bindur se ia vlen

Përkushtimi është vital për mirëmbajtjen e lidhjes, e posaçërisht nëse është i duhuri.

Megjithatë, ju duhet kompromisi e kjo nuk është befasi. Por, kur është partneri i duhur, ju nuk keni dyshime fare.

Reklama

E përkrahni njëri-tjetrin

Pas një dite të gjatë e të lodhshme, energjinë jua rikthen shpirti binjak.

Përkrahja e njëri-tjetrit është e domosdoshme. /Telegrafi/