Është dërguar ftesë për disa persona për dhënie deklaratë para prokurorit kompetent në lidhje me keqpërdorimin e sistemit AKMIS për ndarje elektronike të lëndëve gjyqësore në gjykatë.

Këtë për AIM e thanë nga Prokuroria Publike – Shkup, por thonë se nuk mund ta konfirmojnë se sot ka pasur dëgjim, pas publikimit të disa medieve se sot në Prokurori janë thirr Vlladimir Pançevski, ish-kryetar i Gjykatës Penale, dhe Jovo Vangellovski, kryetar aktual i Gjykatës Supreme./Telegrafi/