Shtëpia e mobilieve Mobin vjen me një zbritje të madhe pranverore deri në 70%.

Zbritja është në kategoritë e mobilieve dhe kuzhinave, ndërkaq ka zbritje deri në 50% edhe në mbulesat e të gjitha brendeve gjermane: Tom Tailor, Bugati, Biberna, S. Oliver, Cotton.

Për t’i parë online zbritjet dhe produktet, klikoni KËTU për ta parë fletushkën.

Prandaj shfrytëzojeni këtë zbritje që vlen deri më datën 6 qershor duke i vizituar dyqanet e hapura të Mob In në Fushë Kosovë, Pejë, Prizren, Ferizaj, Vushtrri dhe Gjilan.