Një polic i qytezës Vorhes në New Jersey i ka lënë kamerieres Courtney Cadigan, 23-vjeçe, që është në muajin e shtatë të shtatzënisë, një bakshish të majmë dhe i ka uruar fat me fëmijën e parë.

Cadigan e cila pritet të sjellë në jetë foshnjën e parë më 1 prill, kishte shërbyer një polic gjatë të premtes që kishte shkuar në restorantin Lamp Post Dinner ku ajo punon, transmeton Telegrafi.

Fatura e ushqimit që e kishte ngrënë polici tregon qartë se bëhet fjalë për 8 dollarë e 75 cent, kurse kamerieres i kishte lënë bakshish prej 100 dollarë dhe një letër në të cilën i kishte shkruar: “Kënaquni në shtatzëninë e parë, kurrë nuk do ta harroni”.

Polici e kishte dorëzuar faturën, bakshishin dhe letrën tek arka dhe ishte larguar nga restoranti pa e thënë as edhe një fjalë.

“Falënderoj policin për mirësjelljen. Urimi është i veçantë dhe përgjithmonë do t’i jem falënderuese”, ka deklaruar kamerierja.

Babai i saj Bryan Cadigan e ka postuar fotografinë e faturës dhe letrën në profilin e tij në Facebook, ku ka falënderuar policin që ka dashur të mbetet anonim.

“Jeni mësuar të dëgjoni se si policët nuk janë të mirë, se si nuk sillen mirë me ju dhe keqpërdorin detyrën zyrtare. E di se në çdo vend ka njerëz të këqij, megjithatë shumica prej tyre e kryejnë punën e tyre për mrekulli. Ata ballafaqohen me pjesën më të rrezikshme të shoqërisë tonë dhe atë e bëjnë çdo ditë. E rrezikojnë jetën për ta zbatuar ligjin”, ka shkruar ndër tjera në Facebook, babai i kamerieres.

Ajo ka pranuar se nuk kishte folur shumë me policin dhe se ai mund ta ketë kuptuar muajin e saktë të shtatzënisë nga bisedat që i kishte bërë ajo me koleget e saj. /Telegrafi/