Nuk ka të ndalur! Nga suksesi në sukses, nga puna në punë, kjo kompani nga Kosova, për çdo ditë e më shumë, është duke u rritur përbrenda dhe jashtë vendit.

Kësaj radhe, gjiganti i rrjetit të maketeve në Kosovë, Viva Fresh Store, do ta hap pikën e re, mu në qendër të kryeqytetit, në lagjen e njohur “…të Qafa” në Prishtinë.

Viva Fresh Family tashmë do të jetë edhe më afër banorëve të kësaj pjese të qytetit, duke bërë të mundur, ofrimin e shërbimeve profesionale gjatë blerjeve të tyre.

Banorët e kësaj lagjeje nga SOT e tutje, do të kenë mundësinë që të shërbehen për çdo ditë, me oferta dhe zbritje në gamën e gjerë të produkteve, duke përfshirë edhe pjesën e tekstilit në kategori të ndryshme.

Viva Fresh Family vjen me standardet me të larta evropiane të blerjes, duke përfshirë një cilësi të garantuar për gjithë qytetarët dhe banoret e kësaj lagjeje.

Tashme, për çdo ditë, banoret e kryeqendrës, do të shërbehen dhe furnizohen me produkte të freskëta, me një kosto shumë të ulët dhe tepër të arsyeshme.

Pra, nga sot, duke filluar nga ora 14:00, për të gjithë konsumatorët e saj, Viva Fresh Family, do të ofrojë shërbime cilësore dhe profesionale, në gjithë gamen e gjerë të produkteve të ndryshme.

Viva Fresh Store, si një kompani lider në Kosovë, do të vazhdojë të kujdeset që të jetë sa ma afër familjes suaj.

artikull i sponsorizuar