Të gjithë kemi filluar të lodhemi nga veshjet e përditshme në izolim.

Duhet të bëni vetëm një lëvizje të shpejtë në faqen e internetit të Zara-s, për të parë disa nga modelet më të preferuara të markës që veshin koleksionin e ri nga shtëpitë e tyre, transmeton Telegrafi.

Disa nga veshjet më të bukura të koleksionit që mund edhe t’ju lumturojnë duke i parë dhe larguar mendjen nga rrobat që tashmë i keni, i gjeni më poshtë:

/Telegrafi/