Nuk ka mënyrë për të shpenzuar më pak në stilimin efektiv dhe trendi të flokëve, sepse e gjitha që ju nevojitet është një shirit i zakonshëm.

Më të popullarizuarat janë shiritat ngjyrë të zezë dhe të kadifenjtë, mirëpo në pranverë ato lirisht mund të jenë edhe në ngjyra të zjarrta apo me dezenë, mbresëlënëse dhe të padukshme, transmeton Telegrafi.

Gërsheti i ulët

Mund të jetë edhe gërshet i çrregullt nga i cili dalin disa tufa, por edhe gërshet i mbështjellë i përforcuar me shirit zbukurues.

A post shared by Sunnie Brook (@sunniebrook) on Dec 8, 2017 at 4:15pm PST

Bishti i ulët

Ky stil u përshtatet gjatësive të ndryshme të flokëve dhe është mënyra më e thjeshtë që bishtit të zakonshëm t’i jepni dukje shik.

A post shared by RYAN RICHMAN (@ryanrichman) on Jan 7, 2018 at 6:45pm PST

Shtrini flokët (sikur të lëpira për koke) dhe lidhni në bisht të fortë dhe zbukurojini me shirit apo, megjithatë kalojeni llastikun e flokëve dhe bëni bisht spontan vetëm me shirit nga i cili lirisht mund të dalin disa tufa.

A post shared by OUAI Haircare (@theouai) on Nov 29, 2017 at 7:37pm PST

Bishti i lartë

Bishti i lagur fuqishëm do të duket shumë më elegant nëse llastikun e flokëve e mbështillni me trakë zbukuruese.

A post shared by Laura Polko (@laurapolko) on Sep 13, 2016 at 6:24pm PDT

Bishtalec i thurur

Edhe bishtaleci më i zakonshëm do të duket shik nëse në fund e zbukuroni me fjongo të bërë nga shiriti.

A post shared by Tommy Ton (@tommyton) on Feb 15, 2016 at 4:33pm PST

Flokët e lëshuara

Me shirit mund t’i zbukuroni flokët e lëshuara. Vetëm qitni dy tufat e para nga prapa dhe lidhni me shirit zbukurues, ndërkaq edhe në këtë rast mund të jenë të rregullta apo spontane.

A post shared by Isabella Thordsen (@isabellath) on Jan 3, 2017 at 12:51am PST

/Telegrafi/