0Shares

Kur dy njerëz janë duke pritur një fëmijë, ata lexojnë shumë literatura të specializuara se si të rritin fëmijën dhe ta mësojnë atë gjithçka rreth jetës.

Sidoqoftë, kur fëmija vjen në jetë, ata e kuptojnë që edhe fëmija i mëson ata disa gjëra të vogla…

Pasi të bëni fëmijë, do të kuptoni se gjumi i mirë është më i rëndësishëm se seksi

Lini ata pak minuta vetëm, dhe do të shihni që shtëpia juaj asnjëherë nuk do të jetë e njëjtë

Keni mësuar çdo gjë rreth pelenave, tani edhe mund të jepni ligjërata se s’i të ndërroni pelena me shpejtësi marramendëse

Nuk e dini se nga kanë ardhur tërë ato lodra

I jepni gjithçka vetëm për t’jua ndaluar vajin

/Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)