Siç njoftojnë nga LAMM, për shkak të reshjeve të shiut është vendosur ndalesa në komunikacion në rrugën Mavrovë -Dibër.

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa për shkak të reshjeve të borës në të gjithë territorin e Maqedonisë.

Bie bora e parë në Shkup, sonte priten reshje të borës në të gjithë territorin Bie bora e parë në Shkup, sonte priten reshje të borës në të gjithë territorin

LAMM rekomandon shpejtësi të përshtatur të qarkullimit, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm me automjetin, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropat, luginat e lumenjve dhe grykat malor, ku ka mundësi për paraqitje të shembjeve.

Kjo veçanërisht ka të bëjë me akset rrugore Katllanovë-Veles, Mavrovë-Dibër-Strugë, Vinicë-Berovë dhe Koçan-Dellçevë./Telegrafi/