LAJMI I FUNDIT:

A i pëlqeni? Kuptojeni nga koha që vonon t’ju kthejë SMS!

A i pëlqeni? Kuptojeni nga koha që vonon t’ju kthejë SMS!

Ju kthen menjëherë, pret pakëz apo…ju torturon në pritje?

Reklama

E kemi provuar pothuajse të gjithë: të presim përgjigjen e njeriut që na pëlqen. Ndonjëherë, është gati-gati e mundimshme.

Ai nuk kthen, dhe zhytemi në rrethin vicioz të mendimeve: ‘Mos ndoshta nuk i pëlqej’, ‘Nuk i interesoj?’ ‘S’gjen as dy sekonda për një ‘Si je?’ Dhe ndonjëherë, përgjigja e tij, edhe pse e vonuar, na bën t’i harrojmë të gjitha.

Por ja çfarë tregon koha që i duhet zakonisht për t’ju kthyer? Lexoni më poshtë:

Kur ai ju kthen menjëherë

Është e qartë; ai është shumë i dhënë pas jush! Ju jeni një prej prioriteteve të tij. Por a ju pëlqen ju? Apo ju duket pak si tepër ‘i ngjitur’? Në këtë rast, është në dorën tuaj.

Nëse ju kthen pas disa minutave

Ju i pëlqeni. Ai nuk ngulet tek telefoni tërë ditën, por e kontrollon atë herë pas here sepse pret përgjigjen tuaj.

Nëse ju kthen një orë më vonë

Edhe në këtë rast ju i pëlqeni, megjithatë mund të jetë lloji i njeriut që nëse ndihet i lodhur mendërisht, kërkon të shkëputet prej komunikimit. Por sapo është më i qetë, ai kthehet tek biseda me ju.

Nëse një herë ju kthen menjëherë ndërsa herën tjetër, vonon një ditë të tërë

Ju bën të ndiheni si më e rëndësishmja për të, ndërsa ditën tjetër, ju dëshpëron mendimi se nuk do t’ia dijë. Ka gjasa të jetë pikërisht kështu: ai nuk është i qëndrueshëm në ndjenjat për ju dhe mund të jetë në përgjithësi një njeri që nuk e di çfarë do.

Nëse ju kthen të nesërmen

Nuk do të thotë gjithmonë se nuk i pëlqeni. Sidoqoftë, tregon që ai është mjaft natyrë e ftohtë, dhe mund të bëjë edhe pa ju.

Nëse ju kthen disa ditë më vonë

Në botën ku jetojmë tani, shumica e njerëzve e mbajnë telefonin në dorë tërë ditën. Ndaj vështirë t’i ketë shpëtuar SMS-ja e dërguar prej jush. Ndaj themi se ose ai po përpiqet të bëjë interesantin (dhe po e tepron) ose thjesht, nuk i pëlqeni.

Nëse kujtohet për ju pas shumë, shumë kohësh

Nëse nuk e keni harruar siç ai ju ka harruar ju, bëni mirë ta harroni sa më shpejt! /Telegrafi/


Në trend Femra

Më shumë
Katër modele fustanesh që do t'i shohim kudo: Theksi është kombinimi i rehatisë, prakticitetit dhe elegancës

Katër modele fustanesh që do t'i shohim kudo: Theksi është kombinimi i rehatisë, prakticitetit dhe elegancës

Keshilla Modë
Për shkak të saj, burrat divorcohen dhe prishin familjen: Ajo joshi dashnorin 16 vite më të ri, të cilit dikur ia ndërronte pelenat

Për shkak të saj, burrat divorcohen dhe prishin familjen: Ajo joshi dashnorin 16 vite më të ri, të cilit dikur ia ndërronte pelenat

Psikoprofil
Prindërit tregojnë një truk të pazakontë që e bën foshnjën të ndalojë së qari menjëherë

Prindërit tregojnë një truk të pazakontë që e bën foshnjën të ndalojë së qari menjëherë

Bebja këtu
Michelle Pfeiffer ka pozuar pa grim dhe ka treguar se sa e përsosur duket në dekadën e shtatë

Michelle Pfeiffer ka pozuar pa grim dhe ka treguar se sa e përsosur duket në dekadën e shtatë

Femra
‘Çdo mëngjes i numëroj thinjat dhe rrudhat’ – Salma Hayek tregoi si duket pa makijazh

‘Çdo mëngjes i numëroj thinjat dhe rrudhat’ – Salma Hayek tregoi si duket pa makijazh

Femra
Pesë rregullat e modës për zonjat më të shëndosha

Pesë rregullat e modës për zonjat më të shëndosha

Keshilla Modë
Kalo në kategori