Pas Milanos ishte radha e Parisit për të shpalosur krijimtarinë e shtëpive më të mëdha të modës

Marka si Dior apo Balmain shfaqën koleksionet e reja, ku përgjithësisht u vu re një dominancë e ngjyrave, kuadrateve dhe formave nga më të çuditshme

Duhet thënë se veshjet (kush më shumë e kush më pak) qenë tepër të guximshme.

Buqetë mbi shpatulla

BALMAIN

Mega shall

ANREALAGE

Pulovër- pallto

Fletë punëdore

BALMAIN

Trupore e pambërthyer

OFF-WHITE

Fustan- Çentro

NINA RICCI

Çantë udhëtimi për një fustan klasik

OFF-WHITE

Gjysmë kostum

OFF-WHITE

OFF-WHITE

PACO RABANNE

Transparencë

PACO RABANNE

Asimetrizëm

GETTY IMAGES Y/PROJECT

Gërshetim stilesh

CHRISTIAN DIOR

CHRISTIAN DIOR