Rënie e flokëve është  një problem që brengos shumë njerëz, por është një gjë tjetër që ndërlidhet ngushtë me parandalimin e rënies së flokëve – kujdesi për flokët! 

Pikërisht, pastrimi i plotë është mënyra më e mirë për të ruajtur bukurinë natyrale të flokëve. 

Vetëm duke u kujdesur për flokët dhe duke i pastruar plotësisht shmangni rrezikun e humbjes së flokëve. 

Pse Soja Shamponi nga Erbolario? 

Ky lloj shamponi është ideal për pastrim të shpeshtë, ndërkaq mund të përdoret çdo ditë në çdo kohë të ditës. 

Rekomandohet që të kombinohet edhe me shamponë të tjerë specifik. 

Shamponi mbron dhe ri-kthen strukturën e proteinave të flokut, duke i bërë me shkëlqim, të buta e plot jetë. 

Përdorimi

Për larje me efektivitet krejt ajo që ju duhet është një sasi e vogël e produktit duke i masazhuar flokët me majet e gishtave tuaj, pastaj shpërlani mirë ato. Përsëritni këtë veprim për të dytën herë për të ri-zbuluar shkëlqimin dhe flokë voluminoze të fryera. 

Përbërësit

Efekti hatashëm i Soja Shamponit për parandalimin e rënies së flokëve arrihet falë përbërësve të vet, si ekstrakti i melit, Tërshërës dhe proteinave të Sojës. 

Qysh me ble Soja Shamponin nga Erbolario? 

Soja Shamponin nga Erbolario për parandalim të rënies së flokëve mund ta gjeni te Moda Italia në Zonën Industriale në Prishtinë apo kontaktoni në faqen zyrtare të Moda Italia ose L’Erbolario Kosove