Efekt të shkëlqyeshëm arrihet nëse produktin për kujdes të flokëve e ngrohni dhe i shtoni pak kripë.

A e keni ditur që shtesa e kripës në disa produkte kozmetike në të vërtetë përmirëson ndikimin e tyre? – transmeton Telegrafi.

Për shembull, nëse qitni pak kripë në shampon, ndërkaq keni flokë të yndyrshme, do të jetë zgjidhje ideale për ju!

Efekt të shkëlqyeshëm arrihet nëse produktin për kujdes të flokëve e ngrohni dhe i shtoni pak kripë. Pastaj qiteni në flokë dhe lëreni të qëndrojë 20 minuta.

Kjo është mënyra ideale për të krijuar vëllimin e flokëve.

Do të shihni një ndryshim rrënjësor në flokët tuaj të cilat tashmë do të shkëlqejnë nga bukuria dhe jo nga yndyra. /Telegrafi/