Data e lëshimit të OnePlus 6 bëhet gjithnjë e më e afërt dhe, pasi shumë karakteristika janë zbuluar në internet, duket se pajisja e re mund të jetë një nga telefonat më të mirë të vitit, veçanërisht nëse OnePlus arrin të mbajë çmimet e ulëta.

Fansat e OnePlus kanë marrë një pamje të shkurtër rreth telefonit të ri shumë të shpejt dhe mund të jetë pajisja Android që duhet të mundet në 2018.

OnePlus i ri 6 do të mund të jetë krijuesi i ardhshëm i famshëm për të ardhur nga firma kineze dhe, nëse të gjitha thashethemet e fundit janë të vërteta, kjo mund të shkaktojë për rivalët e pajisjes një kokëdhimbje serioze.

Edhe pse asgjë nuk është konfirmuar ende, duket se ky përditësim do të jetë i mbushur me karakteristika, duke përfshirë një ekran nga skaji në skaj, i cili do të mbulojë të gjithë pjesën e përparme të telefonit.

Kjo do të lejojë OnePlus të lëshojë një pajisje që ka një ekran shumë më të madh pa rritur dimensionet e përgjithshme të telefonit.

Dhe nuk është vetëm në sipërfaqe, sepse edhe brendësia pritet të jetë e tillë, ku gjërat mund të jenë seriozisht mbresëlënëse, siç mund të jetë procesori Qualcomm Snapdragon 845.