Oficerët e policisë në patrullë në Amsterdam menduan se kishin gjetur një viktimë në borë kur vunë re trupin të shtrirë mbi të.

Por kur zbritën nga makina, ata ndoshta qeshën me vete.

Domethënë, ishte një burrë dëbore që dikush e bëri duke u shtrirë në dëborë, transmeton Telegrafi.

Fotot e bëra në parkun e qytetit Oosterpark u shpërndanë në faqen e tyre zyrtare dhe i bënë ndjekësit të qeshin.

“Të martën në mbrëmje, oficerët patrulluan Oosterpark në një makinë, dhe pastaj papritmas panë një person të shtrirë pa jetë në dëborë në distancë.

Viktimë e krimit? A u sëmur dikush? Pasi kolegët tanë iu afruan ‘trupit’, panë që policia, dhe ata nuk do të kenë nevojë për një ambulancë.

Në fakt, ishte një njeri dëbore që kishte një karotë në vend të hundës. /Telegrafi/