OBRM-PDUKM, nëpërmes një deklarate, u kërkon autoriteteve të hetojnë nëse Katica Janeva abuzon me sëmundjen e saj.

“Katica Janevan për të pestën ditë me radhë se kemi askund, ndërsa vetëm një ditë pasi u zbulua oktapod i përsëritur politiko-gjyqësor, ajo shkoi në pushim mjekësor. Askush në Maqedoni nuk ka më besim tek Janeva. Autoritetet duhet të hetojnë dhe të inspektojnë nëse ajo falsifikon dhe abuzon me lejen e saj mjekësore. A merr ajo pagë për të qëndruar në shtëpi?”, deklarojnë nga opozitare.

Nga OBRM-PDUKM më tej shtojnë se e vërteta rreth çështjes “Haraçi” duhet të zbulohet dhe opinioni duhet ta dijë se si është përfshirë Katica Janeva në këtë rast./Telegrafi/