Dacia Duster si vetura SUV më ikonike dhe më e shitura në shtetet evropiane, tanimë vjen krejtësisht e re dhe me çmimin më të arsyeshëm në treg!

Dacia Duster është SUV e cila ju shoqëron në të gjitha aventurat dhe modeli i ri vjen me enterier e eksterier të rifreskuar, dizajn në formë Y të dritave LED, etj.

Veçoritë e Dacia Duster 2021

Dacia Duster vjen me sisteme inovative multimediale në ekranin 8 inç që ofron thirrje telefonike, radio, navigacion GPS, sistem monitorimi 4×4, 6 altoparlantë, porte të USB-së, lidhje me Bluetooth, etj.

Ky SUV është dizajnuar që t’ju sjell paqe e lehtësim në vozitje, duke ofruar në modele të caktuara edhe kamerë të gjithanshme, paralajmërim për këndin e vdekur, kontroll të zbritjes në tatëpjetë, cruise control, frenim emergjent, asistim në nisje të veturës, etj.

Përndryshe, Dacia Duster vjen edhe në Kosovë nga distributori i autorizuar Auto Mita dhe fillon me një çmim tejet të arsyeshëm prej vetëm 14.990 eurove!