Ilustrimi me vija zigzag, të cilat me siguri do t’ju bëjë t’ju dhembë koka, është bërë virale në rrjetet shoqërore!

Në fakt, fjala është për iluzion optik, i cili shumicës i ka shkaktuar kokëçarje të madhe!

Reklama

Diku në këtë ilustrim është fjala e fshehur…

Nëse arrini ta gjeni në 10 sekonda, urime! Bëni pjesë ndër 1 për qind të atyre të cilët ia kanë arritur ta gjejnë, transmeton Telegrafi.

Më shumë se gjysma e njerëzve fare nuk e kanë vërejtur që është një fjalë tjetër, ndërsa të tjerëve u nevojitej shumë më tepër kohë… Epo, shikoni sërish dhe mos e largoni shikimin.

Reklama

A po shihni diçka tjetër pos linjave zigzag? Kërkoni germën “E”…

Nëse ende nuk e keni gjetur fjalën e fshehur, kjo është zgjidhja!

Reklama

Midis këtyre linjave shihet fjala “SEE”, gjë që në anglisht do të thotë, shih, shiko… /Telegrafi/