LAJMI I FUNDIT:

Një hartë e re e krenarisë mesatare mashkullore ka dalë! Ne askund nuk jemi

Një hartë e re e krenarisë mesatare mashkullore ka dalë! Ne askund nuk jemi

Ja kush është në vend të parë

Për të zbuluar se cilat vende kanë organet gjenitale më të mëdha mashkullore, studiuesit në Gjermani shqyrtuan më shumë se dyzet studime të fundit që përfshinin mijëra e mijëra burra.


Faqja e internetit World Data publikoi një listë të gjatësisë mesatare të krenarisë mashkullore në botë.

Në të gjitha vendet, madhësia mesatare e organit gjenital mashkullor ishte rreth 13.58 cm. Më të gjatët ishin mesatarisht 17.61 cm dhe me të janë krenarë banorët e Ekuadorit.

Gjatësia mesatare në Kamboxhia është vetëm 10.04 cm, që është rreth 6.1 për qind e lartësisë së trupit dhe ajo zuri vendin e fundit, transmeton Telegrafi.

Kameruni është në vendin e dytë me 16,67 cm, Bolivia është e treta me 16,5 cm, e ndjekur nga Sudani me 16,47 cm. Haiti bën pjesë në top 5 vendet me penisët më të mëdhenj me një gjatësi mesatare prej 16.01 centimetra.

Në parim, gjatësia matet gjithmonë në anën e sipërme nga rrënja e dorezës deri në majë të kokës. Nëse ka një masë yndyrore mbi rrënjë, mund të shtypet pak gjatë matjes. Për të matur perimetrin, zakonisht merret perimetri në rrënjë.

Për të zbuluar se cilat vende kanë organet gjenitale më të mëdha mashkullore, studiuesit në Gjermani shqyrtuan më shumë se dyzet studime të fundit. Ekipi nxori të dhëna për madhësinë mesatare të krenarisë mashkullore nga pothuajse 90 vende dhe matjet u verifikuan në mënyrë të pavarur.

Kurdoherë që ishte e mundur, ekipi shmangu përdorimin e studimeve në të cilat burrat vetë-raportonin madhësinë e penisit të tyre.

Kur bëhet fjalë për vendet evropiane, Holanda është në vendin e nëntë me 15.87 cm, Franca në vendin e 11-të me 15.74 cm dhe Italia në vendin e 19-të me 15.35 cm.

Në Ballkan, Kroacia ishte vetëm në vendin e 35-të me 14.77 centimetra, duke lënë nën hije fqinjët e tyre.

Si ta keni “veglën” shuuuumë të madhe
Lexo po ashtu Si ta keni “veglën” shuuuumë të madhe

/Telegrafi/

Në trend Shëndetësi

Më shumë
Si të mbijetojmë 85 e më shumë vite

Si të mbijetojmë 85 e më shumë vite

Kalo në kategori