Vera veçse ka ardhur bashkë me temperaturat e larta.

Tash kur vera ka ardhur e qytetarët kanë filluar të dalin, diçka patjetër duhet të largohet përgjithmonë: qimet e padëshiruara që ia fshehin bukurinë e pastërtinë trupit.

Por për këtë nuk duhet të keni brenga, pasi që me ofertën e re të Face & Body Care, të gjithë meshkujt mund t’i largojnë qimet përgjithmonë duke e depiluar trupin me laser pa dhimbje, pa irritim të lëkurës dhe me një çmim shumë të volitshëm prej vetëm 300 eurove!

Madje këtë pagesë mund ta bëni edhe me disa këste.

Lëkura e lëmuar është gjithmonë në modë, prandaj shfrytëzojeni këtë mundësi që vera t’ju pret pa qime dhe në top formë!

Për më shumë vizitoni Face & Body Care që gjendet në rrugën Mark Dizdari afër shkollës “Hasan Prishtina” apo kontaktoni në:

Nr. Tel/Viber: +38349 226 006 dhe Facebook dhe Instagram