Periudha më e bukur e fillim-vitit po vazhdon me përplot borë dhe atmosferë të këndshme në resortet e skijimit.

Bashkë me familjen momentet në skijim kanë kuptim kur qëndroni të ngrohtë dhe këtë ndjesi e arrini vetëm me veshje të skijimit nga kualiteti më i lartë nga top brendi, BRUGI.

Moda Italia është distributor i autorizuar i veshjeve të skijimit nga brendi BRUGI.

Pikërisht dyqani prestigjioz që gjendet në Zonën Industriale në Prishtinë vjen me ZBRITJEN DIMËRORE për veshjet e skijimit BRUGI.

Krijoni kujtimet me familjen në ngrohtësinë e duhur.