Mund të jetë tetor, por shumë prej nesh pajtohen me faktin se veshjet tona pranverore / verore ishin ndryshe këtë vit – kryesisht, veshjeve sportive .

Në vend që të fshijmë lotët me fustanin veror, bëhuni gati të zotëroni trendet vjeshtore.

Megjithëse mund të jemi akoma në thellësitë e një pandemie globale, veshjet tona të vjeshtës meritojnë të jenë të denja.

Një nga mënyrat më të lehta për të dhënë frymë të re në një veshje janë trendet e ngjyrave të cilat kërkojnë shumë pak guxim.

Më poshtë gjeni trendet e ngjyrave për stinën e vjeshtës:

Ngjyra e kuqe

Ngjyra holografike

Ngjyra e zezë dhe kafe

Ngjyra vjollcë

Ngjyra e argjendtë

Ngjyra e pjeshkës

/Telegrafi/