Viti 2018 ka qenë i mbushur me shumë ngjarje interesante, dhe shumë trende të flokëve na kanë befasuar për të mirë.

Por, duke marrë parasysh se këtij viti po i vjen fundi, padyshim se me ndryshimin e vitit do të ndryshojnë edhe trendet e ndryshme – duke i përfshirë ato të flokëve.

Telegrafi më poshtë ju sjell disa prej ngjyrave të flokëve që pritet të jenë më në trend gjatë vitit 2019.

View this post on Instagram

🔥This girl is on fiiiiire🔥⠀ ⠀ When Shannon let’s you do more than “just a trim”, you reward her with pops of copper through her ends! ⠀ ⠀ I used @redken Color Gel Lacquers in 4RR, 6RR, and 6RO at her root melted into @pulpriothair Faction 8 -44 boosted.⠀ ⠀ Thank you Shannon for letting me play around and for trusting me with your beautiful hair! ❤️⠀ ⠀ #raleighhairstylist #919hairstylist⠀ #NChairstylist #Raleighhair #caryhair #raleighsalon #carysalon #socialloftie⠀ #hairinspo #raleighblog #instahair #hairblogger #redhair #balayagespecialist #hairtrends⠀ #balayage #copperbalayage #beachywaves #copperhair #highlights #pulpriotfaction8 #beachywaves⠀ #autumnhair #beautifulhaircolor #fallhairinspo #fallhaircolor #ncblogger #nchairblog #hairhealthart #surfacehair

A post shared by Laura Magruder | NC Balayage (@hairbylauramagruder) on Nov 18, 2018 at 8:32am PST