Java e Modës në New York sapo ka përfunduar, dhe ndërsa ne përgjithësisht presim të shohim imazhe të stilit të rrugës me ngjyra të ndritshme dhe printime avangarde, këtë vit, duket se stili i vendosur vendosi të shkojë në një drejtim tjetër.

Nga koka tek këmbët ishin nuancat e ngjyrave të tokës (ngjyrës kafe dhe bezhë).

Foto: (Instagram/ THESTYLESTALKERCOM)

Megjithëse, ngjyra bezhë mund të jetë shikuar historikisht si “bollëk” dhe “e tepërt” ajo po rikthehet përsëri në trend.

Më poshtë keni pamjet se si i kombinuan të pranishmit veshjet:

Foto: (Instagram/ THESTYLESTALKERCOM)

Foto: (Instagram/ THESTYLESTALKERCOM)

Foto: (Instagram/ THESTYLESTALKERCOM)

Foto: (Instagram/ THESTYLESTALKERCOM)

Foto: (Instagram/ THESTYLESTALKERCOM)

Foto: (Instagram/ THESTYLESTALKERCOM)

/Telegrafi/