Fëmija i njohur vetëm si Alfie, ka qenë me prindërit në një sallon në York të Anglisë, kur provoi të ulej në një guaskë të ekspozuar.

Mirëpo, gjashtëvjeçari ngeci në kapak dhe nuk po mund të largohej, ndërsa e ëma tij vetëm qeshte dhe shikonte se ai atë po e ndihmonte babai, transmeton Telegrafi.

“Dua të dal jashtë, jam duke u lënduar”, ka thënë Alfie, gjatë përpjekjeve që të largohet.

Për fat të mirë, ai është larguar pa ndonjë lëndim, ndërsa në raste të njëjta kërkohet edhe intervenimi i zjarrfikësve. /Telegrafi/