0Shares

Brendi italian me produkte 100 për qind bimore – L’Erbolario, i cili është i vetmi në tregun e Kosovës, prezanton shamponin me ekstrakt të sojës, i dedikuar për problemin e rënies së flokëve. Produkti shërben për larjen e flokëve.

Ky produkt përbëhet nga proteina soje, ekstrakt të melit, kokos, kallam sheqeri dhe misër, elemente këto që kanë vërtetuar si shumë të efektshëm në parandalimin e rënies së flokut.

Si të përdoret? Çdo herë që pastroni flokët, përdoreni L’Erbolario në një sasi të vogël. Ky preparat mund të përdoret nga të dyja gjinitë. Ndihmon në shtimin e flokëve, rritje të shpejtë, shkëlqim, volum, dhe gradualisht ndikon në ndërpritjen e rënies së flokëve. Oferta: blejë më tepër se dy copë për çmim promocional 8.50 euro. Çmimi i rregullt është 9.50 euro + transporti Falas në tërë territorin e Kosovës. Sasia e produkteve është e limituar!

Si të bëni porosi? Produktin mund ta gjeni në pikën e shitjes në Moda Italia, apo të na vizitoni në rrjetin social Facebook, me emrin Moda Italia Store. Mund të  na shënoni në inbox, apo të na kontaktoni në numrin e telefonit: 038 77 11 11.

Mund të na gjeni në Moda Italia Store – Zona Industriale, kilometri i dytë Prishtinë – Fushë Kosovë./Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)