LAJMI I FUNDIT:

Nëse doni ta takoni sërish, shikoni porno para takimit të parë!

Nëse doni ta takoni sërish, shikoni porno para takimit të parë!
Woman sitting on bed looking laptop

Këtë e thonë hulumtimet: shikimi i filmave eksitues ka një efekt pozitiv për libidonë dhe do t’ju vendosë në humor për dashuri.

Bazuar në studimin më të ri të zhvilluar në Izrael, shkencëtarët këshillojnë të shihni porno përpara takimit të parë, të paktën nëse doni t’i rrisni shanset për një takim të dytë.


Është shumë e rëndësishme sepse të vendos në humorin e duhur për të dashuruar dhe ju bën më të këndshëm për partnerin potencial.

Pjesëmarrësit në studim ishin më të afrueshëm dhe të dashur me personin tjetër pasi kishin kaluar në orgazëm para takimit dhe kjo rriste shanset për një takim të dytë.

Trupi i njeriut ka evoluuar për t’ju motivuar të riprodhoheni, prandaj jeni më karizmatikë dhe të hapur minutat pas orgazmës.

Kush nuk do të donte të njihte një person karizmatik dhe argëtues si ju?

Burimi: The Independent