Forma të reja, modele, detaje… Shikoni cilat modele do t’i veshim në periudhën e ardhshme.

Këmishët nga sezoni në sezon përjetojnë ridizajnim të vogël, andaj duke ndjekur trendët më të rinj, arrijmë deri te format e ndryshme, transmeton Telegrafi.

Sivjet ajo dukshëm ka qenë pjesa më interesante e dizajnerëve, duke pasur parasysh që kanë lozur me gjatësinë, gjerësinë dhe pjesën e përparme, me pulla dhe detaje të cilat i zbukurojnë.

Po ju paraqesim nëntë modele të reja të këmishëve:

Këmisha e qepurKëmisha e qepur

Këmisha me detaje palëshKëmisha me detaje palësh

Këmisha me zinxhirKëmisha me zinxhir

Këmisha me palëKëmisha me palë

Këmisha tunikëKëmisha tunikë

Këmisha tunikë me detaje dekorativeKëmisha tunikë me detaje dekorative

Këmisha tunikë me prerje në supeKëmisha tunikë me prerje në supe

Reklama

Këmisha me dezen me vijaKëmisha me dezen me vija

Këmisha kimoneKëmisha kimone

/Telegrafi/