0Shares

Dasma do të thotë një nisje e re e jetës suaj, një fillim i ri. Çdo fillim i ri duhet të festohet dhe të niset mbarë, me gëzim dhe shumë fat së bashku me të afërmit.

Festat e dasmave janë shumë të rëndësishme për çiftin dhe për familjen e tyre. Në kënaqësi ndikon edhe ambienti ku festohet fillimi i ri.

Në Shkup është hapur një hapësirë e re, vend i përkryer për një fillim të ri. Restoranti Allikas ka emër specifik që ka kuptimin ”burim”. Ky vend është burimi i dashurisë suaj, lirisë dhe fatit tuaj.

Ky vend gjendet 5 kilometra nga qendra e Shkupit, me rreth të qetë dhe i këndshëm.

Rrethohet me vend që dominohet nga gjelbërimi me hapësirë prej 600m2 ku mund të vendosen nga 250 deri më 400 të ftuar.

Në oborrin e restoranit mund të mbahen dasma nën qiell të hapur ku mund të shijohen netët e ngrohta gjatë verës dhe yjet e bukura. Atmosfera jashtë është romantike ku mund ta shijoni me të afërmit tuaj.

është bërë enkas për të plotësuar të gjithë kërkesat e mysafirëve. Restorani ka mundësi edhe për të parkuar 100 vetura, i siguruar me video mbikqyrje. Për fëmijët ka kënd lojrash.

Salla e dasmave është ideale edhe për dasma gjatë dimrit ndërsa gjatë verës hapet dhe përshtatet për kënaqësi të vërtetë.

Ambienti i restoranit Allikas është i ndërtuar në formë elegante dhe i krijuar sipas të gjitha standardeve botërore.

Ekipi i Allikas është profesional dhe i gatshëm për të ju siguruar shërbim në nivel që ju dhe të ftuarit tuaj të kenë kujtime të paharruara. Juve ju mbetet vetëm të kënaqeni.

Magjinë për të festuar dashmën tuaj mund ta gjeni këtu:

http://www.allikas.mk/
https://www.facebook.com/allikasmk/
https://www.instagram.com/allikas_skopje/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)