Petrol Company vazhdon me aktivitetet e sajë humanitare, dhe sot Petrol Company në këtë natë të Fiter Bajramit nuk i harrojë edhe familjet në nevojë dhe fëmijët jetim, ku vendosi ti shpërndajë 85 pako ushqimore për 85 familje në nevojë. Shpërndarja e pakove u bë në bashkëpunim me përfaqësuesit e Komunës së Fushë Kosovës.

Shumë urime dhe falënderime të shumta pat nga këto familje drejtuar Petrol Company-se, për ndihmën që ju është ofruar në këtë natë Bajrami dhe që nuk janë harruar.

Petrol Company sot vizitojë edhe familjen Bajrami ku ju dërgoj pako ushqimore, familje të cilës pak ditë më parë Petrol Company dhurojë çelsat e shtëpisë, gjest i cili u prit shumë mirë nga Besimi kryefamiljari.

Përfaqësuesit e Petrol Company thanë që nuk do të jetë hera e fundit që jemi afër këtyre familjeve, ne do të jemi një ndihmesë për këto familje kohë pas kohe sa herë të jetë e nevojshme e sidomos festave.

Në anën tjetër përfaqësuesit e Komunës së Fushë Kosovës falënderuan Petrol Company qe vazhdimisht kontribuon në këto familje dhe bashkëpunon me Komunën e Fushë Kosovës. /Telegrafi/

Artikull i sponsoruar