Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës, Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë dhe Muzeu Kombëtar i Kosovës organizojnë ekspozitën “Kosova në arkivin e shtetit shqiptar”.

Hapja e ekspozitës do të bëhet më 17 shkurt në orën 11:00 në Amfiteatrin e Muzeut të Kosovës.

Ekspozita do të jetë e hapur deri më 21 shkurt 2020. /Telegrafi/