Në mars të këtij viti në ven janë harxhuar gjithsej 694.462 megavat orë energji elektrike, 11.81 metër katror gaz, 585.641 tonë vajra dhe 81.634 derivate të naftës.

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror për Statistika, 67.7 përqind e shpenzimit të energjisë elektrike është e prodhimit vendor, ndërsa 96.1 përqind e shpenzimit të vajrave janë përdorur për prodhimin e energjisë elektrike./Telegrafi/