LAJMI I FUNDIT:

Në kafshimin e parë, ka me u shkri e ki me u shkri!

Në kafshimin e parë, ka me u shkri e ki me u shkri!

E vetmja gjë që nuk ka sezon, që hahet dimrit e verës, është ëmbëlsira.

Çdo ditë trupi ynë ka nevojë për diçka të ëmbël, të pa rezistueshme që në kafshimin e parë shkrihesh edhe shkrihet.

Kemi nevojë për më shumë se ëmbëlsirë, pra një kek të mbushur me çokollatë, ky kek merr tjetër shije kur quhet DANKEK!


Dankek është një aventurë shijesh e cila e kalon kënaqësinë tuaj në tjetër nivel, në çdo kafshatë përjetoni pasion dhe një ndjesi ëmbëlsie të papërshkrueshme.

Dankek vjen tek ju me shije të ndryshme, me karamel, çokollatë, me fruta, karrotë, kokos, e kuptueshme që është e vështirë se cilën ta zgjidhni. Por, të gjitha llojet ju dhurojnë një shije të thellë dhe të butë.Përkushtimi, përsosmëria dhe pasioni janë ajo që e bëjnë këtë kek të veçantë dhe të pazëvendësueshëm!

Të përshtatshme t’i kesh me vete kudo, të përshtatshme për festa, udhëtime, punë si dhe ti servoni mysafirëve tuaj në vend të një torteje e cila ju merr kohë pa nevojë për përgatitje.

Kështu që edhe pse është nxehtë, shkon një DANKEK!