0Shares

A ka më mirë se të shijoni ushqimet e preferuara, dhe mbi të gjitha pa gluten dhe me zbritje..

Ushqimet pa gluten janë duke u kërkuar më shumë se asnjëherë më parë sepse një dietë “gluten free” mund të ketë përfitime të shumta shëndetësore si për ata që kanë problem me glutenin gjithashtu edhe për të tjerët që nuk kanë problem.

Ushqimet pa gluten janë bërë sinonim i ushqimit të shëndetshëm pasi që ndikojnë pozitivisht në organizmin e njeriut duke ndihmuar në djegien e dhjamit, rritjen e energjisë, reduktimin e inflamacionit, lehtësimin e tretjes etj.

Deri vonë produktet “gluten free” në vendin tonë kanë qenë vështirë për tu gjendur. Fatmirësisht tani në njërin prej rrjeteve të dyqaneve më të mëdha në vend mund të gjenden me shumë lehtësi një llojllojshmëri e produkteve “gluten-free”.

Në Super Viva, mund të gjeni një numër të madh të produkteve më cilësore si Le Veneziane, Molinodi Ferro, Scotti etj, me të cilat mund të pasuroni tryezen tuaj.

Mbi të gjitha produktet pa gluten në ditën e tyre ndërkombëtare në Super Viva mund t’i gjeni me 20% zbritje.

Gjithmonë e dalluar për produktet e veçanta, Super Viva ofron produktet më të mira në treg të cilat nuk përmbajnë gluten dhe janë të përkryera për konsumim ditorë.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)