Palma tashmë është bërë e njohur për orenditë e shumta të bukura, me kualitet dhe shumë unike, të cilat e diferencojnë atë jo vetëm në tregun vendor por edhe më tej.

Emisioni “7 Ditë me Panxhën” ka vizituar këtë fabrikë vitin e kaluar, dhe nga afër juve ju prezanton me procesin se si krijohet një kuzhinë nga faza fillestare që është dizajni e deri në hapat final.

Për më shumë ju ftojmë ta ndiqni storien në vazhdim.