Sean Nicol nga Edinburgh i Skocisë, bleu përmes internetit një ndriçues të këndshëm, që do ta vendoste të përhapur në dhomën e ndejës.

Por, ai mbeti i zhgënjyer keq, kur pa mënyrën e ngathtë, që ia kishte instaluar punonjësi i angazhuar, transmeton Telegrafi.

“Do duhej të hapej sikur merimangë, por tani ngjanë sikur t’i ketë varur duar pa shpresë” ka shruar Nicol, në fotografitë e shpërndara.

Instalimi i përfunduar nga punonjësi

I angazhuari i ka lënë atij edhe dëme materiale, pasi mbajtëset e kabllove të poçeve, duhet të largohet dhe sërish të mbyllen vrimat e hapura. /Telegrafi/