Synim jetësor për secilin prej nesh është që të krijojmë një ambient banimi sa më të mirë dhe për tërë jetën.

Linda Premium Residence ofron mundësinë ultimative për të siguruar një ambient te rehatshem, të bazuar ne standardet ndërkombëtare.

Të blesh banesë është zgjidhje afatgjate e një prej brengave më të mëdha, por ndonjëherë jemi të kufizuar nga mundësitë.

Andaj, Linda Premium Residence, jo vetëm që posedon banesat më të mira, por edhe mundësitë ideale të financimit të saj.

Në bashkëpunim me NLB Bankën, ne ju ofrojmë blerjen e banesës me mundësi shumë të përshtatshme financimi.

NLB Banka u ofron mundësinë e pagesës me këste mujore deri 20 vite, normë preferenciale të interesit dhe hipotekë vetëm banesa e financuar nga banka

Linda Premium Residence gjendet buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me qendrën e qytetit.

Për tu bërë me banesë në kompleksin Linda Premium Resience, dhe për të mësuar më shumë rreth mundësisë së financimit, kontaktoni në:

080077770 (pa pagesë) dhe +38344976777, +38349777127, +38349318676,
info@altradecenter.com
altradecenter.com

altradecenter.com