Moti i ligë me reshje të shiut sot pasdite e përfshiu qytetin e Strumicës.

Uji po shihet gjithkund nëpër qytet, në shesh dhe në parkun e Qytetit. Shiu përfshiu edhe disa lokale.

Reshjet e shumta të shiut shkaktuan edhe dëme materiale./Telegrafi/