Lideri i industrisë së automobileve, Auto Mita, këtë vit feston 10 vjetorin e përfaqësimit të brendeve Renault dhe Dacia.

Në vazhdën e kësaj jubile, Auto Mita gjatë tërë kohës është duke sjell kampanja interesant e dëshmi nga klientët të cilët tregojnë përvojën e kënaqshme me këtë kompani.

Në kuadër të kampanjave të shumta që Auto Mita po sjell, është edhe festimi i 10 vjetorit me ofertë speciale për veturën Renault Kadjar!

Duke filluar prej vetëm 336 euro në muaj, ju mund ta bleni Renault Kadjar me pakon Intens, e cila përfshin:

– Motor diesel 1.5dCi 115KF Automatik
– Multimedia Sistemi R Link 2 me ekran 7″
– Dritat ditore Pure Led, dritat mbrapa Led
– Ulëset gjysëm-lëkurë- Senzorë parkimi para dhe mbrapa
– Kamera prapa
– Kamerë për leximin e vijave dhe shenjave të rrugës
– Klima automatike dyzonale
– Freni automatik i dorës
– TFT Ekran në instrument tabelë
– Çelës inteligjent
– Frenim autonom emergjent
– Kulmi panoramik pa hapje
– Fellne Alumini 19”

Krahas kësaj, ju do të përfitoni FALAS edhe:

– 1 Servis Gratis
– 1 vit Kasko gratis
– 5 vite garancion

Për më shumë info, ju lutem kontaktoni në telefon për çdo informatë që ju intereson: 045 500 588 dhe 045 645 666 ose vizitoni showroomin e Auto Mitës.