Vizitorët e një kopshti zoologjik në Rusi, panë më shumë se që duhet, kur struci i një kafazi e sulmoi keq mirëmbajtësin që kishte hyrë ta ushqente.

Shpeza gjigante me këmbë dhe kthetra të fuqishme, e ka hedhur nëpër tokë, derisa ai arriti të largohej, transmeton Telegrafi.

E tëra ndodhi, pasi ai hyri vetëm dhe nuk qëndroi siç duhet në këmbë, derisa struci e ngatërroi me ndonjë rival, pasi ishte në periudhën e çiftimit. Të tjerë pretendojnë se ai e goditi atë, me bishtin e një fshese.

Derisa në fillim është raportuar se ky punonjës i ka disa brinjë të thyera, zyrtarët e kopshtit kanë thënë se është lënduar lehtë dhe të nesërmen është kthyer në punë. /Telegrafi/