Sot në ora 10:00 do të mblidhet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport dhe Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike.

Në këtë komision do të marrë pjesë edhe Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), Arbërie Nagavci.

Sipas njoftimit, komisioni do ta shqyrtoj raportin e auditimit të performances “Efektiviteti i ndërlidhjes së arsimit dhe aftësimit profesional me nevojat e tregut të punës. /Telegrafi/