Në Twitter, numri i personave që shkruajnë në llogarinë e papërdorur të Donald Trump mbetet i lartë.

Donald Trump është – të paktën në Twitter – për momentin. Por shumë mund të mos e kenë kuptuar ende këtë ose nuk duan ta pranojnë atë.

Kjo është mënyra e vetme për të shpjeguar pse mijëra ‘tweets’ ende drejtohen në llogarinë e tij në Twitter çdo ditë ose përmendin ato në shkrimet e tyre në Twitter, transmeton Telegrafi.

Sipas një analize nga studiuesi i internetit Henk van Ess, numri fillimisht ra nga pak më pak se 5000 ‘etiketime më 7 janar në vetëm 1000 në fundjavë, por tani është rritur përsëri.

Dhe është e paqartë pse llogaria është etiketuar në një numër kaq të madh dhe në rritje që nga e marta. Disa postime ka të ngjarë të jenë robotë.

Sidoqoftë, shumica dërrmuese e atyre shkrimeve duket se po ndërveprojnë në mënyrë aktive me llogarinë, siç tregon kërkimi në Twitter.

Komentet tregojnë edhe një herë se sa e ndarë është bota në lidhje me Trump. /Telegrafi/