Kate është një ikonë e stilit mbretëror dhe ka kënaqur fansat në një grup veshjesh elegante për angazhimet e saj virtuale gjatë karantinës.

Në fillim të kësaj jave, Kate prezantoi rezultatet e sondazhit të saj. Dukesha së pari paraqiti gjetjet gjatë një fjalimi kryesor të premten dhe më vonë shpjegoi secilën nga njohuritë e saj kryesore në videot e ndara të shpërndara nga Pallati Kensington në mediat sociale.

Në video, Kate veshi një këmishë vjollcë ndërsa ulej në një karrige blu dhe lëviz nëpër pyetjet në telefonin e saj.


Dukesha thotë: “Unë thjesht dua të them një falënderim të madh për të gjithë ata që dërguan pyetjet e tyre”.

Mesazhi sekret i Kate për Mbretëreshën

Kate dërgoi një mesazh të fuqishëm me veshjen e saj ndërsa zgjodhi të vishte një ngjyrë historikisht mbretërore – vjollcën.

Vjollca ka qenë prej kohësh e lidhur me Familjen Mbretërore dhe duke e veshur atë Kate dukej se sinjalizonte besnikërinë e saj ndaj kurorës.

Rëndësia e elitës së ngjyrës vjollcë buron nga kostoja e bojës së përdorur fillimisht për prodhimin e saj. Dikur, vetëm sundimtarët kishin mundësi të vishnin rroba vjollcë, prandaj u lidh me pasurinë dhe fuqinë.

Ngjyra vjollcë ishte aq e çmuar për Mbretëreshën Elizabeth I, saqë sundimtari Tudor ndaloi këdo tjetër përveç anëtarëve të ngushtë të familjes mbretërore që ta mbante atë.

Kate dhe Princi William janë krerët e ardhshëm të monarkisë dhe ndërsa Familja Mbretërore ka pasur 18 muaj të trazuar, ata kanë qëndruar të fort. Duke veshur ngjyrë vjollcë për paraqitjen e saj të fundit, Kate mund të ketë kërkuar të sigurojë Mbretëreshën se ndihet e gatshme për rolin e saj të ardhshëm si Mbretëresha Consort. /Telegrafi/