Për vetëm tre euro, përfito numrin, 10 GB internet në telefon, 100 minuta komunikim dhe 100 SMS me të gjithë operatorët.

Të gjithë ata që blejnë numër mobil të IPKO-së, nga sot do të pranojnë edhe më shumë benefite. Të gjitha të përfshira në të njëjtin çmim prej vetëm 3 eurosh!

Përveç numrit, ju do të përfitoni edhe 10 GB, 100 minuta dhe 100 SMS, që mund të shfrytëzohen me të gjithë operatorët në Kosovë. Ndërsa, kontrollimi i llogarisë bëhet duke shtypur *110#.

Ndërkohë, të martën IPKO ka rimarrë të drejtën e shfrytëzimit frekuencor 900 dhe 1200 MHz edhe për 20 vjetët e ardhshme.

IPKO është operatori më i qëndrueshëm në Kosovë dhe njihet për inovacion, produktet dhe ofertat më të mira, kualitetin më të mirë të shërbimeve dhe kujdesin ndaj konsumatorëve.

Artikull i sponsoruar