Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar të publikojë rezultatet preliminare të raundit të dytë në 21 komuna të zgjedhjeve lokale 2021.

Sipas KQZ-së, me numërimin e 50 për qind të votave në Komunën e Rahovecit po prinë kandidati i AAK-së, Smajl Latifi me 75.49 për qind të votave.

Rezultatet dhe lajmet në kohë reale Rezultatet dhe lajmet në kohë reale

Ndërkaq kandidati i LVV-së Visar Korenica ka marrë 24.52 për qind të votave. /Telegrafi/