Në Ministrinë e Financave sot do të nënshkruhen marrëveshjet për financimin e ndërtimit të sistemit elektronik për pagesa në pikat pagesore për rrugë përgjatë Korridorit 8 dhe në autostradën Milladinovc – Shtip.

Nën nënshkrimin e marrëveshjeve është paralajmëruar fjalim i ministres së Financave, Nina Angellovska, ministrit të Transportit dhe Lidhjeve Goran Sugareski, shefit të zyrës së Bankës Evropiane për Ripërtëritje dhe Zhvillim Andi Aranitasi.

I pranishëm gjithashtu do të jetë drejtori i Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore, Zoran Kitanov.