LAJMI I FUNDIT:

Makraduli: Deri më 2024 nuk do të ketë institucion që do të ndotë ajrin

Makraduli: Deri më 2024 nuk do të ketë institucion që do të ndotë ajrin

Të mos ekzistojë asnjë institucion që ndot ajrin, këtë obligim e marrim përsipër ta përmbushim deri në vitin 2024, tha zv. ministri për Mjedis dhe Planifikim Hapësinorë, Jani Makraduli në debatin e sotë të LSDM-së të organizuar sot në Tetovë.

Unë i bëj thirrje opozitës, së bashku me shoqërinë civile dhe komunitetin akademik, të arrijmë marrëveshje që do të konfirmojë planin hapësinor, do të arrijmë një platformë të gjelbër, tha Makraduli, duke shtuar se së bashku me konsensusin kombëtar duhet të përcaktojmë shtetin me zona të qarta ku mund të bëhet ndërtimi i hidrocentraleve, mullinjve e erës dhe të ngjashme, ndërsa cilat zona do të mbrohen dhe do t’u bëhet e ditur edhe investitorëve të huaj në vend.

“Nëse mundet që Ambasada Suedeze në Sarajevë të thirret në shembullin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në uljen e ndotjes, atëherë ne mund të vazhdojmë t’i zhvillojmë ato dhe të arrijmë rezultatin më të mirë”, tha Makraduli.


Në trend Lajme

Më shumë
Ukrainasja që u gjet e vdekur, kur kishte ardhur në Kosovë dhe për ç’arsye?

Ukrainasja që u gjet e vdekur, kur kishte ardhur në Kosovë dhe për ç’arsye?

Lajme

"Bëhet i gjallë” i kërkuari nga INTERPOL-i, Radoiçiq shfaqet në Kopaonik duke festuar ditëlindjen

Lajme
Njohësi i çështjeve të sigurisë: S’mund të ketë agresion ushtarak serb në Kosovë

Njohësi i çështjeve të sigurisë: S’mund të ketë agresion ushtarak serb në Kosovë

Siguri
Haziri thotë se Blinken nuk erdhi në Kosovë për faj të Kurtit

Haziri thotë se Blinken nuk erdhi në Kosovë për faj të Kurtit

Lajme
Gjyqet kundër Albin Kurtit dhe ish të burgosurve të tjerë në Serbi në librin “Proceset e kurdisura kundër shqiptarëve të Kosovës (1999-2001)”

Gjyqet kundër Albin Kurtit dhe ish të burgosurve të tjerë në Serbi në librin “Proceset e kurdisura kundër shqiptarëve të Kosovës (1999-2001)”

Elfije Boletini
Zelensky javën e ardhshme në Tiranë

Zelensky javën e ardhshme në Tiranë

Lajme
Kalo në kategori