Tanimë veçse është bërë e ditur se me dhjetëra mijëra qytetarë nga Kosova shkojnë në Shqipëri çdo vikend për të kaluar ditë të mahnitshme nën shoqërimin e temperaturave të larta të diellit pranë detit.

E duke marrë parasysh se muaji maj po karakterizohet me ditët e ngrohta me diell të cilat na bëjnë të dëshirojmë të zhytemi në detin e pastër të Adriatikut, hoteli elegant Marbella Beach Hotel, që gjendet në Golem, ka sjell një super ofertë javore e cila fillon prej 24 eurove.

Oferta 1: Akomodim + mëngjes = 24 euro nata për person (fëmijët 0-5 vjeç FALAS)

Në këtë ofertë përfshihet:

– Akomodim në Deluxe Room
– Shujtë e shijshme e mëngjesit
– Pije për mirëseardhje
– Early Check-In / Late Check-Out

Oferta 2: Akomodim + mëngjes + darkë = 30 euro nata për person (fëmijët 0-5 vjeç FALAS)

Në këtë ofertë përfshihet:

– Akomodim në Deluxe Room
– Shujtë e shijshme e mëngjesit
– Darkë
– Pije gjatë vakteve
– Early Check-In / Late Check-Out

Oferta 3: Akomodim + mëngjes + darkë = 2 netë dhe 3 ditë për 58 euro personi (fëmijët 0-5 vjeç FALAS)

Në këtë ofertë përfshihet:

– Akomodim në Deluxe Room
– Shujtë e shijshme e mëngjesit
– Darkë
– Pije gjatë vakteve
– Early Check-In / Late Check-Out

Për të rezervuar apo për të marrë më shumë informacione, kontaktoni në:

Nr. tel: +355 686952996
E-mail: info@marbellahotel.al
Website: www.marbellahotel.al
Instagram: Marbella Beach Hotel
Facebook: Marbella Beach Hotel

Adresa: Golem, Shqipëri