Tre macet nga Dalmacia u bënë hit pasi dikush i filmoi duke pritur me qetësi, pothuajse mirë, para një dyqani.

“Shkuarja në dyqan ushqimesh”, thuhet në përshkrimin e fotografisë që u shfaq në faqen humoristike Daily Dose of the Average Dalmatian.

Tre kotele të mrekullueshme kënaqën disa mijëra njerëz dhe nuk munguan komentet humoristike.

“Ata gjithashtu e dinë kur janë çmimet e aksionit”, “Ata mbajnë distancë gjithashtu”, “Ata mbajnë distanca më mirë se njerëzit”, “Sa të ëmbël që mbajnë distancën e përshkruar, zgjuarsi,” bënë shaka në komentet. /Telegrafi/